Clinic 13 maart geannuleerd i.v.m. Coronavirus

Helaas moeten wij melden dat de clinic van aanstaande vrijdag 13 maart wordt afgelast. De Voetbalacademie wil geen onnodig risico lopen met het coronavirus.
Vanaf volgende week komen de nieuwe data van de clinic en van de cursus op onze website.


Clinic

Op 13 maart wordt er een gratis clinic gegeven door de voetbalacademie. Meld jezelf snel aan via één van onderstaande mailadressen!

voetbalacademie-son-en-breugel@outlook.com
 
of

angelienvanzutphen@hotmail.com


Datum Cursus

 

Eindelijk is het zover, op 20 maart gaat de nieuwe cursus van de voetbalacademie van start. 

 

Informatie Cursus 

  • De kosten bedragen € 50,- voor 8 trainingen. 
  • Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. 
  • Locatie SBC 
  • Met medewerking en ondersteuning van SBC 
  • Verbeter jouw techniek en wordt de baas in het 1 tegen 1 duel 


Data: 20-03 / 27-03 / 03-04 / 10-04 / 17-04 / 24-04 / 15-05 / 29-05 


Aanmelden kan schriftelijk door de antwoordstrook van de flyer in te vullen. Graag inleveren bij jouw trainer, ook als je niet meedoet. (uiterlijk 18 maart)

Aanmelden kan ook via deze website. Zie knop hieronder.
 


Yes Geslaagd november 2019

Omdat we ervaren en betrouwbaar zijn en ons 100% focus op het beste resultaat hebben we al met vele fantastische klanten mogen werken.

Het is makkelijk om grootse dingen te doen als je gelooft in wat je doet. Daarom helpen we mensen zoals u. Elke dag weer.

 


Artikel Mooi Son en Breugel

Op 9 maart j.l. is de Voetbalacademie Son en Breugel gestart met 32 kinderen variërend in de leeftijd van 7 tot 10 jaar. In een cursusprogramma van 10 lessen zijn de kinderen de voetbalskills in detail bijgebracht.

De trainingen zijn specifiek gericht op het verbeteren van techniek en zijn gegeven door gekwalificeerde trainers. Er is een speciaal plan ontwikkeld en de spelers hebben intensieve begeleiding gekregen. Dit specifieke plan is geschreven voor jeugdspelers tot en met 13 jaar en sluit aan bij het jeugdbeleidsplan van SBC en derhalve ook van de KNVB. De eerste cursus bestond uit 10 lessen en het inschrijfgeld bedroeg €60. De lessen hebben iedere week op vrijdagavond plaatsgevonden. De cursus kent voor iedere speler op elke niveau weer een vervolgmoment dat op september 2018 weer zal plaatsvinden.Afgelopen vrijdag 8 juni heeft dan ook de diploma uitreiking plaatsgevonden, ieder kind heeft een certificaat ontvangen met een compliment voor de geweldige inzet! De reden voor het oprichting van de Stichting voetbalacademie Son en Breugel was gelegen in het feit dat geconstateerd werd dat basistechnieken onvoldoende worden beheerst. Daarnaast wil de Stichting de mogelijkheid bieden alle kinderen specifieke techniektraining bij te brengen.
De kinderen spelen namelijk in het algemeen minder buiten en voetballen nog beperkt op straat. Met andere woorden maken te weinig uren en dat zien wij terug bij SBC.
Van belang om te melden is dat de Stichting voetbalacademie Son en Breugel bestuurlijk en financieel zelfstandig opereert. Het bestuur wordt gevormd door Freek Verschueren, Cas Toirkens en Ronald Dinkelberg. In de cursus hebben wij de kinderen zien groeien in balbeheersing en techniek. Door de kinderen zijn grote stappen gemaakt maar bovenal hebben zij veel plezier gehad. De ouders zijn laaiend enthousiast en zien een toekomstige profspeler, de droom van ieder kind. Ook bestaat de mogelijkheid dat niet-leden van SBC aansluiten bij de Voetbalacademie. De inschrijving voor de cursus in september staat nu al open voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar, spelend volgend jaar in de JO-8 t/m JO-13. Voor aanmelding kunt u terecht bij voetbalacademie-son-en-breugel@outlook.com onder vermelding naam, leeftijd en het team waar je volgend jaar in speelt.